172 poze   12867 vizite

care e dorinta voastra cea mai mare

?
HannahMontana_Wallpaper_800x600
HannahMontana_Wallpaper_800x600

Comentarii album • 103
Sunt afișate ultimele comentarii. Vezi toate
anonim
una 12 ianuarie 2013  
va rog eu mult....mai scrieti...imi place sa citesc:X
Raportează
anonim
sunea 9 ianuarie 2013  
sa am mob
Raportează
anonim
dima 12 decembrie 2012  
dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
Raportează
anonim
katalin 29 noiembrie 2012  
cea mai mare dorinta a mea este sa fiu mereu alaturi de familie si niciodata sa nu-i dezamagesc pe parintii mei dragi
Raportează
anonim
Andreea 14 noiembrie 2012  
Toata lumea vb despre s e x la un simplu album! Bai fetelor ce tot scrieti prostii din astea?
Raportează
anonim
marinela bulat 13 noiembrie 2012  
as vrea sa fac o catre.
Raportează
anonim
parere 16 septembrie 2012  
se pare k pagina asta a devenit una pt s3x
Raportează
anonim
fyyy 7 septembrie 2012  
da...... mai vb despre s3x ...e frumos..._|_
Raportează
anonim
fuuuuu 10 august 2012  
mai vorbiti depre s3x
Raportează
anonim
llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll 23 iunie 2012  
ll♥«´¨`•°.♥«´¨`•°.Fetele sunt Crinii,♥«´¨`•°.♥«´¨`•°.
♥«´¨`•°.♥«´¨`•°.Baietii sunt Trandafirii..♥«´¨`•°.♥«´¨`•°.
♥«´¨`•°.♥«´¨`•°.Cand Crinii infloresc,♥«´¨`•°.♥«´¨`•°.
♥«´¨`•°.♥«´¨`•°.Trandafiri-nebunesc♥«´¨`•°.♥«´¨`•°.
Raportează
anonim
yhhhhhh 19 iunie 2012  
h# Un băiat era supărat pe prietena lui,pentru că îi trimitea foarte des mesaje..
Într-o noapte el a primit un mesaj de la ea,dar el nu a vrut să-l citească.
A doua zi a primit un telefon de la mama acelei prietene care i-a spus..
Că fata ei a avut un accident şi că a murit seara trecută..
El,după, a citit mesajul care l-a primit de la ea în acea seară,în care scria : " Te rog vino în faţa casei tale,am avut un accident şi ultima mea dorinţă este să te văd.. Plzz :( " ♥
Raportează
anonim
hhhh 19 iunie 2012  
Şi totul începe cu un : "Bună!". Apoi intervin sentimente , intervin cuvintele : "Te iubesc!" Apoi apare dezamăgirea , minciuni , trădări etc . Şi se termină cu un : "Hai pa!".
Raportează
anonim
sssssssss 19 iunie 2012  
Dragule, tu mi-ai furat inima.. aşa că o să mă răzbun!
O să îţi iau numele de familie
Raportează
anonim
_)_ Indreapt-o si dupa va fi _|_ 18 iunie 2012  
Buna . Mi-am tras-o cu iubitul meu B. M-a dezbracat , m-a futat lalalalala .. dar cel mai tare a fost cand mia supt pasarica .
Raportează
anonim
_|_ 18 iunie 2012  
ccc
Raportează
anonim
_|_ baa 18 iunie 2012  
gghhhhhh (acum 1 secunda)Răspunde
Domnule doctor, mă doare foarte tare fundul!
- Doctorul îl dezbracă, se uită dar nu vede nimic.
Îşi trage nişte mănuşi şi începe să-l atingă:
- Pe aici vă doare?
- Nu, mai înauntru.
Doctorul îşi bagă un deget:
- Pe aici vă doare?
- Nu.
Cred că mai înauntru Doctorul îşi bagă toată mâna, simte ceva apoi scoate din el un trandafir rosu:
- Ăsta era problema! Aveaţi un trandafir în fund!
Homosexualul cu o faţă satisfăcută:
- E pentru tine frumosule!

hhh (acum 17 secunde)Răspunde
Fiica in vasta de 16 ani isi invita tatal si mama sa se aseze pe canapeaua din sufragerie pentru a le spune ceva:
- Mama, tata,....sunt insarcinata !
- Cine a putut fi porcul ordinar, nesimtitul, nenorocitul, animalul care si-a batut joc de tine? Daca pun mana pe el in clipa asta, il omor !!!!! explodeaza mama fetei.
Foarte calma, tanara ia un celular si formeaza un numar. In mai putin de 15 minute in fata casei franeaza energic un Ferrari Scaglieti 512 argintiu si, in mai putin de 2 minute, in cadrul usii apare un barbat elegant cu parul usor grizonant, imbracat intr-un costum Armani impecabil, cu un imens buchet de trandafiri in brate:
- Iubita doamna, stimate domn, va rog....
- Ce sa ne mai rogi magarule, pedofil nenorocit....Incepe mama....
- ....sa ma ascultati....
- ....care ti-ai batut joc de fructul tineretii copilului nostru....!!!
- Conditia si pozitia mea sociala nu-mi permit sa o iau de sotie pe fiica dumneavoastra. Dar, daca copilul nascut de aceasta va fi baiat, va primi cadou de botez o fabrica de piese auto, un supermarket, un restaurant de lux, un apartament de 300 mp in centrul Bucuresti-ului, o vila pe litoral si o vila la munte. Daca va fi fata, va primi la botez o fabrica de confectii, o casa de moda "haute couture", un supermarket si de asemeni un apartament si cate o vila la mare si la munte. Daca vor fi gemeni, vor primi cate o fabrica de procesare a carnii, cate o fabrica de produse lactate, cate un apartament si cate un pachet de actiuni Gazprom fiecare in valoare de 5 milioane EUR. Daca va pierde sarcina...
- I-o mai tragi odata ! Sa fie clar !!! Interveni tatal ...
Raportează
anonim
fghjk 25 mai 2012  
Poziţiile sexului

Limba oferă fiinţei umane prima sa experienţă erotică: să sugă la un sân. Chiar dacă apoi se specializează în emiterea sunetelor sau în degustarea hranei, rămâne totuşi un minunat instrument sexual.
de Dr. I. Love
Fie că se umflă, fie că se lungeşte, că se ascute sau se aplatizează, limba permite mângâierea sau linsul, aspirarea sau suptul, în funcţie de fantezia fiecăruia.

Motivaţia practicii
Limba pisicii este cea a amantului care oferă cu dezinteres amantei sale extaz şi voluptate într-un cunnilingus subtil. Câteodată, se întâmplă fie pentru că femeia refuză penetrarea, fie pentru că bărbatul este epuizat, iar femeia pe cale să adoarmă; câteodată, această practică sexuală este un joc preliminar la o altă relaţie sexuală. De fapt, pentru bărbaţi, mirosul sexului feminin şi orgasmul clitorian al partenerei sale sunt stimulenţi. erotici puternici.

Caracteristicile actului
Femeia se culcă confortabil pe spate; ea îşi întinde picioarele pe care amantul său le ridică şi le depărtează în mod tandru, înainte de a-şi apropia faţa de vulvă. El poate începe prin a depune sărutări uşoare pe micuţele buze şi pe muntele lui Venus, mângâieri menite să trezească sexul partenerei.
Apoi îşi “ascute” limba, astfel încât ea să fie ascuţită şi dură, şi împunge cu ea de câteva ori, repede, în jurul clitorisului pentru a depista zona sensibilă: clitorisul se umflă astfel şi iese din gluga sa. În acel moment, bărbatul îl prinde cu buzele sale, îl aspiră îndelung, “agasându-l” în tot acest timp cu vârful limbii sale.

Reacţia femeii
Din acest moment, femeia resimte o excitare care va intensifica mobilitatea agilă a limbii de pisică! Sângele circulă mai repede în clitorisul ei, coapsele îi vibrează în ritmul plăcerii; câteodată spatele i se cabrează. Cu o mână, bărbatul o susţine astfel încât ea să nu poată scăpa tuturor rafinamentelor pregătite de limba şi buzele sale. Bărbatul îşi afundă limba rotunjită şi întărită în vaginul întredeschis, foarte încet, cât mai profund posibil; apoi o scoate încet şi revine la clitoris în timp ce femeia, la capătul plăcerii şi forţei, scapă de tensiune şi atinge orgasmul.

Nodul glisant

Atenţie: sex-limită! Nu am mai prezentat până acum vreo poziţie mai dificilă şi mai frumoasă totodată. Cea a nodului glisant antrenează amanţii într-un joc sexual de neuitat. Atenţie, deci, sunteţi gata pentru o experienţă unică?

Nodul glisant nu este practicat în mod curent. Suprema supremelor este una din poziţiile din Kamasutra care se adresează în mod special iniţiaţilor. Dar, la urma urmei, de ce să n-o încerci chiar azi?

Ce trebuie făcut?
Baza este simplă: cei doi parteneri imită aceeaşi postură. Ar trebui o oglindă între cei doi amanţi pentru reuşita poziţiei nodului glisant. În acest scop, domnul şi doamna se aşază faţă în faţă. Doamna îşi lasă genunchii pe coapsele partenerului şi viceversa. Mâinile sunt unite într-o legătură din cele mai poetice.
Apropierea celor doi face penetrarea uşoară. Mai ales dacă partenerii au o siluetă rezonabilă. Schimbul de priviri este tandru şi intens în egală măsură, ca şi sărutările. Fiecare poate lua iniţiativa de a-şi schimba poziţia. Să se strângă în braţe în loc să-şi unească mâinile, de exemplu. Fiecare îşi poate relaxa un picior, în timp ce celălalt rămâne pliat. Oglinda rămâne valabilă pentru ca între cei doi să se poată instala confortul.

Perspective
În poziţia nodului glisant, posibilităţile sunt multiple, chiar dacă abordarea ei este dificilă. Va trebui, fără îndoială, încercată de mai multe ori până când partenerii să-şi găsească cea mai bună ipostază, ceea ce le va permite să se concentreze asupra plăcerii înainte de a menţine poziţia. Iar contactul apropiat dintre sexe nu va putea decât uşura scopul. Până la urmă, este vorba de acelaşi lucru ca la un nod glisant: dificil de a-l învăţa, dar, o dată însuşit, îl poţi face la infinit.
Raportează
anonim
ileana mami se f.u.t.e 22 mai 2012  
buna am facut sex ieri ! iubi mia zis : iubi meu as manca o piersica ore intregi si mas juca cu samburele ala :X:X:X:X las musca ore intregi =p~ as dezvir.ginaa o piz.da beataa =p~ as muscao , mi-as baga nasucul in ea ohh . ce insamna asta ?
Raportează
anonim
doctorita 22 mai 2012  
ATNETIE ! EU CITESC LA SPATEL E REVISTEI CLICK SI MA DOAR 30 ANI . NU E VOIE SA VA JUCATI CU CLITORISUL
Raportează
anonim
bah 20 mai 2012  
bah copiilor nu scrieti chestii legate de sex shi nu mai mintiti ca faceti
Raportează
anonim
llll 5 mai 2012  
Mereu am sa lupt ptr tine orice sar intampla...chiar de lumea te darama saau te scuipa eu mereu sunt acolo si te strig...doar..cheama'ma si voi veni!!!Te iubesc
Poate spun de multe ori Ca de moarte nu ma tem Adevarul este ca imi este frica Dar mai mult imi este frica Pe tine sa nu te perd. Pentru tine as lupta Si cu moartea Doar sa te am alaturi de mine Pentru tine sunt in stare De ori ce Numai sa te am alaturi Cate-o-data imi vine sa mor Sa mor numai casa pot Sa te vechez Sa te vad Sa itzi fiu alaturi La bine si la rau Te iubesc mult Pya!As vrea sa iubesc marea, dar marea nu iubeste, As vrea sa iubesc pamantul, dar pamantul e rece si plin de intuneric As vrea sa iubesc oamenii, dar oamenii sunt rai... As vrea sa te iubesc pe tine dar nu stiu daca ma iubesti Dar totusi am sa iubesc tot ce e mai bun din mare, pamant si oameni Iar din tine am sa iubesc totul pentru ca ai fost si vei ramane marea mea iubire.Tu ai fost si vei fi iubirea mea. Din clipa-n care te-am vazut mi-am spus ca tu esti cea pe care o asteptam de mult timp. Am facut tot posibilul sa ajung la inima ta dar.. se pare ca tu nu m-ai lasat cel putin la inceput. Atunci in mintea mea totul era confuz "Oare chiar iubeam ?", dar oare ce inseamna sa iubesti ? Era oare acel sentiment care te facea sa te simti parca tu conduci intreaga lume, cred ca asta e pentru ca pentru prima data in viata ma simt in al noualea cer dragostea mea, Te Iubesc, Te Iubesc nu ma refuza. Din clipa-n care te-am vazut atat de mult mi-ai placut, ochii tai m-au chemat."Iubirea ta imi da viata. Te iubesc si asta ma face sa fiu mai bun,mai frumos, mai intelegator, dar iubirea ta pentru mine ma face sa fiu cel mai bun, cel,mai frumos, cel mai intelegator. "Te iubesc" e putin spus. "Te ador" parca se apropie de ceea ce simt eu pentru tine. Eu te iubesc mai mult decat te iubesc, te ador mai mult decat te ador, te ador mai mult decat ieri si mai putin decat maine. Privirea ta imi da aer, existenta ta ma face sa fiu constient de existenta mea..Cat de mult te iubesc nu vei sti niciodata. Totusi, pentru a da o dimensiune infinitului iti pot spune ca 59 de secunde din fiecare minut de-al meu inima mea bate pentru tine. E mult sau e putin ? ...cand vei sti raspunsul se va risipi si misterul !!!
Raportează
anonim
daaaa 22 aprilie 2012  
CITITI CA MURITI DE RAS =)))))))))))))))))))))). EU NU MAI POT =))))))))))))))))))))

Azi, Ionuţ mi-a cerut să fiu iubita lui, dar cum nu ştiu prea bine ce înseamnă asta, am decis să o spionez pe sora mea cu iubitul ei:
Când a ajuns iubitul ei, s-au dus spre canapea, s-au aşezat şi au vorbit un pic… atunci el a stins aproape toate luminile şi a început să o îmbrăţişeze şi să o sărute… Atunci ea a început să se îmbolnăvească pentru că a început să se schimbe la faţă… Iubitul său, mă gândesc, a crezut la fel pentru că îi băgă mână sub bluză să îi simtă inima, dar după cum părea, avea probleme că nu îşi dădea seamă pe unde e. Am crezut că şi el a început să se îmbolnăvească pentru că a fost un moment în care nu respira niciunul.
Cred că lui începuse să îi fie frig pentru că băgase mână sub fustă la sora mea. Atunci ea s-a îmbolnăvit şi mai tare pentru că începu să aibă spasme acolo pe canapea. Cred că avea febră pentru că ea îi zicea că e înfierbântată şi că nu mai putea rezista. Atunci, am descoperit motivul bolii: era un vierme imens ce i se băgase iubitului surorii mele în pantaloni. El puse mâna pe el (să nu scape). Când sora mea îl văzu, se sperie foarte tare: ochii ei se făcură mari şi spuse că era cel mai mare din câţi văzuse.
Ea începu să se enerveze şi încerca să îi smulgă capul viermelui muşcându-l. Dar dintr-o dată ea scoase un sunet ciudat şi lăsa viermele să cadă (îmi imaginez că o muşcase). Atunci, îl apucă cu amândouă mâinile, ca să îl ţină mai bine, în timp ce iubitul ei scoase un tub de gumă dintr-o cutiuţă şi i-l puse pe cap viermelui nenorocit ca să nu o mai muşte pe soră-mea. Ea se aşeză pe spate şi desfăcu picioarele ca să poată să tăie viermele (ca un foarfece). Iubitul o ajută să prindă viermele şi începură să se bată acolo. Ea începu să se zbată şi să ţipe că o nebună, gata-gata să rupă canapeaua. Îmi imaginez că voiau să ucidă viermele strivindu-l între ei doi. După un timp, nu se mai mişcară şi începură să respire greu, pentru că erau obosiţi din cauza bătăii. Iubitul surorii mele se ridică fiind siguri că au ucis viermele.
Eu bănuiam că viermele era mort, pentru că atârna imobil, şi bucăţi de creier îi ieşeau din cap.
Soră mea şi iubitul ei erau foarte obosiţi din cauza asta şi începură să se mângâie, pentru a se odihni… dar VIERMELE NU ERA MORT. ERA VIU!!!
Se ridică din nou şi aproape că îi surprinse pe amândoi. Ce noroc pe soră mea că l-a văzut şi îl atacă din nou ajutată de iubitul ei. De data asta soră mea încerca să ucidă viermele aşezându-se deasupra lui. După câteva minute de luptă, reuşiră să îl omoare…de data asta da, era mort pentru că iubitul surorii mele îi smulse pielea de deasupra şi o aruncă la gunoi.
Eu cred că viermii au 7 vieţi ca pisicile şi mi se pare mie că nu e prea bine să fii iubita cuiva aşa că…
O să îi spun lui Ionuţ că NU! NU VREAU SĂ FIU IUBITA LUI!
Raportează
anonim
ahh 22 aprilie 2012  
ahh ... pulpitele tale ... tricoul ala rosu prin care ti se vad sanii . mancaiar mama de sfarculete ca niste bombonici :x:X:X:Xce le-as pune in farfurie :x uite , te gadil :x parca ti-as da tricoul ala sexii jos :x pantalonii bufanti ... mmm . nu-ti place ca te gadil ,a ?tunsa scurt cu o pana la ureche ... incep prin a te musca usor de buze . mm , iti place. ddansam usor salsa ... mm , sanii tai ma innebunesc . dupa incepem sa sarim . sanii tai frumosi sar odata cu miscairle tale . uhh . te trantesc in pat , iti rup tricoul de pe tine . ramai doar in chiloti si sutien . te musc de gat usor . iti dai sutienul jos ramai in chilotei . sanii ii treci usor peste corpul meu . cand ai ajuns la gura mea , incep sa te mangai pe soldurile tale bine lucrate si iti ling sfarcurile tale de zana . ummm .. umm .. ahh..apoii iti dau chilotii jos si iti intarta clitorisul tau gingasi.ti-l musc , ling , sug etc . iti bag 5 vibratoare in cur . i like this . dupa mio sugii .
Raportează
anonim
una 14 aprilie 2012  
hei ! eu sunt ioana . am 10 intrebari :
1)doare cand te futee ?
2)cand baga vibratoarele in cur , e dureros ?
3)pot avea sida dak folosesc prezervative ?
4 )cum fak sa am orgasm in actul sexual ?
5 ) dak imi baga vibratorul acolo pe clitoris ma dezvirgineaza ??
6 ) dar inauntru ?
7 ) pot sa mor daca imi baga lucruri reci ( de exemplu gheata , cum a scris irina)in vagin ?
8 ) cum se suge pla ??
9 ) am voie sa gem ?
10)voi muri ?
Raportează
anonim
doctorita 22 aprilie 2012  
BUna seara !
1)groaznic ... e placut .
2)daaa .
3)nuu , dute la medic inainte.
4)iubitul tau (sau tu , dar e mai frumos cand face altcineva) iti freaca clitorisul pana te exciti si ai orgasm .
5)nuu .
6)nu ,doar daca isi baga degetul in vaginul tau pe gaura ce din copilarie o vedeai
7)nuu,din contra
8)o bagi in gura si o sugi , usor . dupa lingi testiculele in parte .
9) da .
10)nu
Raportează
anonim
larisa 21 ianuarie 2012  
imi doresc sa te vad maine la ora 16 seara si nu mai vreau nimic terog implinestem dorinta care eu vreau sa te vad
Raportează
anonim
yolia 16 ianuarie 2012  
spuneti-mi ceva de testul de sarcina. cum se face? cum e?il poti fake acasa?e o pastila ? va rog ziceti-mi cred k maicamea are un copil si vrea sa fak un test de sarcina `
Raportează
anonim
yobo 16 ianuarie 2012  
odata,prin tineretile mele,caci acuma am 28 de ani ... ahh .. imi aduc aminte zambind.eram aodlescenta,16 ani . eram pe la iubi,imi venea sa ma pis si a zi sa ma duc in baie.imi facusem nevoile.fara sa bata la usa,a intrat . ma stersesem la vagin si la cur. a pus mana pe sanul meu .dupa mi-a bagat degetul in vagin si dupa l-a bagat in gura . mi-a supt sanul . ahh ce senzatie.(avea prezervativu) dupa a luat un vibrator negru si mi l-a bagat in cur.apoi,mi l-a indesat in vaginul meu vin.mi-a supt vaignul ca pe o piersica,si dupa l-am lasat sa mi-o traga in cur.auuu.ce durea ma.mii-o indesa cu fortaa.vaginul era in flacari.i-am supt penisul si mi-a bagat 5 vibratoare in cur .
Raportează
anonim
Nastyka 12 ianuarie 2012  
ha ha ha
Raportează
anonim
mary 10 ianuarie 2012  
la multi ani'
Raportează
anonim
sfat 29 decembrie 2011  
in loc de peni bagati si voi p...a
Raportează
anonim
sfat 29 decembrie 2011  
dak scrieti chestii legate de sex nu mai introduceti termeni stintifici k strica tot farmecul
Raportează
anonim
iura 21 decembrie 2011  
vreau sa devin caratist
Raportează
anonim
valentina 21 decembrie 2011  
eu ygfrtcv
Raportează
anonim
Aliona 15 decembrie 2011  
Care este cea mai mare dorintă a voastră?
Raportează
anonim
derekkii 12 noiembrie 2011  
era iarna trecuta.eran cu iubii in pat si ne uitat la filme porno.aveam chef de cateva futaturi.eram imbracata intr-o rochie speciala de sex.iubi era in boxeri.iubi mi-a da rochia jos si a zis ca ma iubeste.am ramas in chilotei si in sutien.mi-a dat joni sutienul.m-a sarutat pe barbie,sub barbie,pe gat,la baza sanilor,pe sani.cu limba imi desena cercuri in jurul sfarcurilor.eram excitata.m-a sarutat sub,sani.apoi pe burta.un fior imi stapanise coprul.eram doar a lui.s-a intors la sani,pe care i-a supt ce i-a supt.dupaa,s-a intors la burta.dupa un sarut pe chilotei,mi i-a da jos,vaginul meu era fin.atunci eram virgina.mi-a sarutat clitorisul,l-a lins,l-a supt etc.a scos un vibrator si mi l-a bagat in vagin.a apasat butonul maxim.vibratorul era maree,de culoare albaa.dupa mi-a supt vaginul,si l-a luat in gura ca pe o piersica.dupa,si-a dat boxerii jos.penisul era imens.m-am pus in patru labe.el mi-a tras-o in cur.dupa,si-a bagat degetul in vaginul meu.auuu!acum eram dezvirginataa!:) sper sa avem o aventura si anul acestaa :x
Raportează
anonim
alex17 10 februarie 2012  
Nu vrei sa avem amandoi o aventura impreuna?
Raportează
anonim
adela 6 decembrie 2011  
oau mias dori si eu asa o aventura
Raportează
anonim
yobo 16 ianuarie 2012  
incearcaaa!!1 futate ca e amuzant:) masturbeaza-te :> ca e cool.am 28 de anii si am experienta.m-am fuat pria oara la 13 ani si m-au batut parintii de aproape m-au omorat..da`dupa ma facuto in secret cu iubi si a fost cool.
Raportează
anonim
virgina 1 decembrie 2011  
eu sunt o fata de 17 ani din cluj si sunt virigina.am un iubit care ma bate la cap ca vrea sa ma dezvirgineze, iar maine m-a invitat sa mergem la un hotel de lux, si am cateva intrebai:
doare cand te dezvirgineaza?
e placut?
e mai dureros cu, sau fara prezervativ?
cand te linge gadila?
Raportează
anonim
sexy 1 decembrie 2011  
la varsta asta virgina?ma rog:
1 Da dar e placut rauuu!
2 foarte
3 cu prezervativ dar e mai incitant
4 da si iar, e placut!
cand te intorci sa imi zici cum a fost!
Raportează
anonim
virgina 1 decembrie 2011  
ok
Raportează
anonim
vibrator 29 noiembrie 2011  
mai zi
Raportează
anonim
una 18 noiembrie 2011  
cati nai aveai?
Raportează
anonim
derekkii 21 noiembrie 2011  
19 :)
Raportează
anonim
sexologiee 30 septembrie 2011  
am si eu cateva intrebari:
ce inseamna hormoni?
cum adica ,,pune hormonii la treaba"?
ce e ala orgasm?
Raportează
anonim
ahh_ce partide 6 septembrie 2011  
pupami-ai lindicu pa stop
Raportează
anonim
ahh_ce partide 28 august 2011  
cum e cu fetele? io nu prea as vrea
Raportează
anonim
ahh_ce partide 28 august 2011  
esti tare fata! mai zi ca imi plashe
Raportează
anonim
ahh_ce partide 28 august 2011  
najpa!
Raportează
anonim
irina 26 august 2011  
Mai tii minte cand ai venit foarte tarziu acasa in noaptea aceea si m-ai gasit dormind? Purtam camasa aceea crem ce abia imi depasea coapsele . Eram intinsa pe spate , mangaiata de cearsafurile de satin trandafiriu . Stateai in picioare langa patul urias , zambind in timp ce imi priveai pieptul urcand si coborand in ritmul respiratiei.
Fara sa iti iei privirea de la mine te-ai dezbracat in liniste .Ochii ti se plimbau flamanzi peste trupul meu adormit . Ai luat din dulap 5 esarfe . Ai legat cate o esarfa de fiecare din cei patru piloni ce sustin patul , apoi , incet , ca sa nu ma trezesti , mi-ai ridicat mainile si le-ai legat . Mi-ai gasit picioarele sub patura si le-ai lasat sa alunece spre esarfe apoi le-ai strans.
Ai adus din bucatarie o cana cu gheata si ai ras satisfacut vazand ca nu m-am trezit . Te-ai asezat pe marginea patului , m-ai descoperit si , cu toata puterea mi-ai rupt camasa . Am inceput sa tip , trezita de miscarile tale brutale , mi-ai acoperit ochii cu mana si ai luat cea de-a cincea esarfa pe care ai folosit-o ca sa ma legi la ochi . Am inceput sa ma lupt , incercand sa scap din stransoare si vrand cu disperare sa vad cine imi facea asta .
Te-ai aplecat asupra mea soptindu-mi : " Nu te impotrivi ca nu iti va fi bine " . Ti-am auzit vocea si m-am linistit , insa nu am renuntat la atitudinea mea ; imi placea rolul pe care il jucam .
Ai luat un cub de gheata si l-ai plimbat pe buzele mele , in jos pe Barbie si de-a lungul gatului . Pielea mea se infiora de placere simtind picaturile de apa . O alta bucata de gheata a ajuns pe piept , inconjurandu-mi sanul , fara sa imi atinga sfarcul . Am inceput sa ma lupt din nou spunand : " Nu … te rog nu imi face asta. Nu am fost decat cu sotul meu , nici un alt barbat nu m-a atins . " Am tras de legaturile de la maini ca si cum as fi vrut sa scap , desi asta era ultimu` lucru care putea sa imi treaca prin minte . Ai ras si mi-ai spus : " Renunta . Nu o sa scapi . Cu cat tragic mai tare de legaturi , cu atat ele se vor strange mai mult . " Ai ajuns cu gheata sub buric , dar nu mi-ai atins inca zona pubiana . Gheata se topea repede pe pielea mea fierbinte si , dintr-o data , ai apasat un cub pe unu` din sfarcuri , facandu-ma sa ma arcuiesc . Ai ras , spunandu-mi : " Tarfa , iti place asta ! Ce-ar fi sa te las legata , ca sa te gaseasca sotul tau asa , cand s-o intoarce acasa ? ". Te-am rugat sa te opresti , da` tu ai continuat . Sfarcul meu era de-a dreptul inghetat , dar te-ai aplecat , si l-ai luat in gura ta calda , umeda . Ohhh…ce senzatie minunata…Cubul era deja pe celalalt san , dar gura ta sugea…Ohhh , DA ! Ai lasat gheata in jos , lasand-o sa se topeasca pe parul pubian . Apa rece curgea inspre clitoris , ajungand acolo unde era ud deja . Ma simteam asa de bine , desi era atat de rece ! Ai ajuns cu gheata cu clitorisul meu , apoi ti-ai asezat buzele , sarutand , lingand , sugand , muscand . Corpul meu era in flacari , eram gata pentru tine , desi ma luptam spunand "NU" in continuare .
Ti-am simtit penisul pe coapsa , devenea tot mai tare . Ma simteam asa de bine ! Un cub de gheata a ajuns inauntrul meu , impreuna cu doua degete d-ale tale . Ai tinut gheata acolo , dar foarte curand s-a transformat in apa . Mi-ai luat clitoriul in gura , impingand capul inainte si inapoi ; eu deveneam salbatica , asa cum tu stiai prea bine ca pot fi .
Nu te-ai oprit decat cand eram gata de un orgasm , dar nu m-ai lasat sa il am . Te-ai ridicat si mi-ai ras : "Vezi , tarfa , ca-ti place ?! "Eu puteam doar sa protestez , dar stiam amandoi ca as fi dat orice sa ma pot atinge atunci , sa imi provoc singura orgasmul .
Dar respiratia mi s-a oprit . Te-am auzit desfacand un fermoar si stiam ce urmeaza . Am simtit ceva tare apasat pe buze . " Deschide" , mi-ai zis . Dar eu imi tineam buzuele stranse si tu mi-ai zis . "Bine…, atunci o sa te fac sa suferi". Sexul mi-a vibrat cand te-am simtit miscandu-te intre picioarele mele. Am auzit fasaitul moale al vibratorului . Soldurile mi s-au ridicat. Ai miscat vibratorul urias in mine , iar apoi pe clitoris . Gemetele erau din ce in ce mai zogomotoase . Eram desperate sa termin . Limba ta se misca pe clitoris , falsul penis se misca in sus si jos in mine . Soldurile mele pulsau , incercand sa se miste contrar miscarilor limbii tale . Tu impingeai vibratorul tot mai adanc si tot mai repede . Il scoteai aproape de tot pentru ca apoi sa il indesi cu putere iar mie mi se invartea capul de placere . Dar , exact in momentul in care eram gata sa explodez , te-ai oprit . Am tipat din nou , de data asta de frustrare . " Ti-a ajuns ?" , m-ai intrebat. Am soptit ca da.Nu ai zis nimic , dar simteam din nou ceva tare apasandu-mi buzuele."Deschide" . Mi-ai ordonat . Am scuturat capul in semn ca nu . "DESCHIDE, la naiba !" Am deschis putin gura , iar tu ti-ai strecurat penisul inuntru . "Acum suge !" , mi-ai spus , iar eu am supt si am lins . Dupa respiratia ta , am ghicit ca trebuie sa termini. Dar ti-ai scos penisul din gura mea , si am auzit din nou un fermoar deschizandu-se . Ai scos un alt vibrator , unu` mai mic de data aceasta , si l-ai udat frecandu-l de clitorisul meu . Apoi m-ai ridicat si mi-ai bagat vibratorul in fund , apasand butonul la maxim . Te-ai urcat pe mine capul penisului necajindu-mi clitorisul . Ma rugam de tine sa intri si m-ai penetrat cu putere . Te miscai cu furie in mine , dar nu a durat mult si am explodat amandoi . Ai ramas deaupra mea , cu penisul in mine in timp ce vibratorul isi vedea de treaba lui . Te-ai dat jos dupa mine , ai luat vibratorul mare , m-ai patruns cu el , miscandu-l din ce in ce mai repede . Vroiam sa iti spun sa te opresti , dar m-am razgandit si ti-am spus sa imi lingi clitoriusul si sa imi indesi mai mult vibratorul . Mi-am simtit trupul in flacari si nici unuia din noi nu i-a venit sa creada ca am putut sa termin atat de puternic din nou . Mi-am tinut respiratia in timp ce scoateai vibratarele din mine , apoi ne-am intins in pat , imbratisati . In mica noastra lume se mai petrecuse o minune . Am adormit amandoi cu un zambet fericit pe fete .
Raportează
anonim
ahh_ce partide 28 august 2011  
ce tare
Raportează
anonim
fa muie 23 august 2011  
eu nu am inceput inka viata sexuala:((
Raportează
anonim
ahh_ce partide 26 august 2011  
Incearca! Este amuzant!
Raportează
anonim
una 12 ianuarie 2013  
tu ai inceput-o?
Raportează
anonim
denny 23 august 2011  
vreau vreau imi place super povesti
Raportează
anonim
ahh_ce partide 26 august 2011  
ok! deci... eram odata cu o colega la mare! stateam pe plaja si vorbeam. dupa ce am terminat de povestit tocmai cand venea a venit un turist tot asa ca noi din Romania. apoi m-a intrebat daca merg pana la el sa mancam ceva! i-am zis ca da. seara la 12 m-am dus la el. si apoi mi se facuse somn si era tarziu ca sa mai merg la hotelul meu! am ramas acolo si el mi-a dat o roche de seara decoltata si rosie. m-am dus pana la balcon si fix cand eram la usa el m-a sarutat pe spate si mi-a zis ca sunt dulce. mi-a dat chilotii jos si mi-a dat 3 palme la fund dupa care mi-a dat jos tot ce mai aveam. eu m-am intors si el m-a vazut dezbracata si apoi mi-a dat un palton lung sa ma imbrac cu el. apoi ne-am dus la el in beci unde a aprins lumanari. mi-a dat jos paltonu si apoi m-a pus me un pat unde mi-a desfacut cracii si mi-a lins vaginul si lindicul. apoi m-a luat tare de tate si le-a supt. dupa el s-a dezpracat si avea scula enorma! mi-a bagat-o prin sani pana la gura! si tot asa pana se facuse 3. dupa m-a pus in patru labe si mi-a tras-o tare rau! uuuu ce doare. i love SEX. asa si tot asa inca o ora. apoi sa dus in fata mea si mi-a dat s-o sug. si am supt-o. dupa vreo 30 minute a inceput sa ma linga pe ste tot si dupa am facut 69 care este splendid! dupa vreo 5 ore ne-am luat jucariile si a inceput jocul! asa si aici nu e prea interesant, iar de dimineata ne-am dus pe plaja unde eu m-am dezbracat de tot! nu imi pasa ce zice lumea! si dupa el a plecat si apoi a venit o masina si m-au rapit apoi m-au dus intr-o incapere unde faceam sex! era super! ei erau doi eu una! si eu nu stiam ca filmau si mi-au dat droguri ca sa le dau adresa de facebook si ziua urmatoare ma trezesc ca au postat clipu! Apoi am avut o gramada de cereri! acum este randul tau! zi si tu!
Raportează
anonim
denny 27 august 2011  
dar defapt e povestea unei pr.
Raportează
anonim
andra 29 iulie 2011  
ce asta????????
Raportează
anonim
Liber 23 iulie 2011  
Libertatea
Raportează
anonim
seba99 23 iunie 2011  
sa fiu nemuritor
Raportează
MileyCyrus18ani 16 iunie 2011  
Atata timp cat relatia cu iubitu meu atuci totu e inregula
Raportează
anonim
viol 15 iunie 2011  
sa ma violeze colegul meu
Raportează
anonim
xxx 13 iunie 2011  
bv tie hai sa nu futam
Raportează
anonim
DIANA 8 mai 2011  
iti dau un sfat futate cu anderteker
Raportează
anonim
ana are vise marete 18 aprilie 2011  
vreau sa ma intalnesc cu robert pattinson sa facem mii si mii de poze pt k el e viata mea si nu am aer fara el.este ff beautiful:
are ochii portocalii,patrunzatori...
parul saten...un saten de-ala sexi :)
e rece...nu,adik nu rau!
are pielea rece si alba.
este viata mea:X
el...nu arata ff sexi cu patratelele alea de au boysii...
dar e viata mea si m-as sinucide dak el ar muri...
Raportează
anonim
ana 18 aprilie 2011  
sa ma casatoresc cu robert pattinson
Raportează
anonim
sexoasa tah 17 aprilie 2011  
sa ma futa toti actorii si cantaretii si sa ma violeze
Raportează
anonim
nume.. 14 aprilie 2011  
yuijmbnxidsoa njvicxsa< dfbipdjfgbbuijwnfg90o7e85rut9848y49hu8t8rty8yhkj80oy
Raportează
anonim
Drogata La maxim 11 aprilie 2011  
=)))
daca toti zpuneti chestii legate de sex=)))
sa zic si eo ce dorinta erotica am
=)))))
.
.
sa ma futa john cena
Raportează
ViataDeStar 15 ianuarie 2011  
nu o zicccccccccc
Raportează
anonim
LARIDS 21 decembrie 2010  
ANTRO SEARA EUSI IUBI NEM UITATA LA V SI APOI A SPUS SA FACEM SEX EL SIA DAT PANTALONI JOS SI EU MIAM DAT ROCHIA JOS SIAPOI AM FACUT SEX CE FRUMOS
Raportează
anonim
ALEXANDRA 21 decembrie 2010  
NESIMTITELOR TOATE CE SCRIETI DE SEX CHIAR N UVA E RUSINE
Raportează
anonim
alexandra 21 decembrie 2010  
nesimtito irino vulpe chiar nu esti educata sex fac numai persoanele de 18 ani ce nebuna
Raportează
anonim
sexy smile 7 septembrie 2010  
irina vulpe esti tare
Raportează
anonim
alina dorina 20 august 2010  
dorinta mea cea mai mare este sa am un leptop
Raportează
anonim
irina vulpe 17 august 2010  
id-ul meu e :Cyrus_destiny.hope23 !Am fost fana Miley!
Raportează
anonim
sex la maxim 3 iulie 2010  
irina vulpe dami si mie idul tau pls
Raportează
MileyCyrus18ani 27 aprilie 2010  
SA FIU CANTAREAHA & HANNAH MONTANA
Raportează
anonim
elena 11 aprilie 2010  
vrei sa faci copii de pe la varsta asta xxx sex?cat timp pe zi faci sex?
Raportează
anonim
elena 11 aprilie 2010  
nu tea prins nimeni cand facei...?XXX SEX cine mai stie ca ai facut?nu e putin nu stiu scarbos?si nu te doare nimic?
Raportează
anonim
Hekk-sEXXXXX-SUPERR 9 martie 2010  
Ai dreptate, XXX SEX , esti o mare sexoasa. Shi mie imi place sexul. MULTTT!!!!!!!!!!
Raportează
anonim
Ana-Maria Pop 9 martie 2010  
mai XXX SEX, tu cati ani ai?
Raportează
anonim
XXX SEX 9 martie 2010  
10 dece tu cati?mie imi place sa fac sex si lipsesc de la scoala si merg sa fac sex acasa la gagiul meu asa ca aveti grija el are 16 ani si facem sex impreuna
Raportează
anonim
Ana-Maria Pop 9 martie 2010  
nu esti sanatoasa la cap fat-o? Ai 10 ani !!!! Cum adica faci SEX?
Raportează
anonim
XXX SEX 9 martie 2010  
vrei sa taci eu vreau sa fac sex am incercat tu ai incercat?
Raportează
anonim
Ana-Maria Pop 8 martie 2010  
nu am mai spus-o pana acum dar : XXX SEX, ESTI O MARE NESIMTITA!!!!!!!!!!!!!!
Raportează
anonim
Ana-Maria Pop 2 martie 2010  
esti o fata tare rea, dianaXXX !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!x-(x-(x-(x-(x-(x-(x-(x-(x-(x-(
Raportează
anonim
dana 2 martie 2010  
Ca dine zici Ana-Maria Pop.
Raportează
anonim
divya 25 februarie 2010  
sa le intalnes pe cei trei actori preferati ai mei divyanka,sharad si miley
Raportează
anonim
diana 100 19 februarie 2010  
sa devin o mare cantareatza
Raportează
anonim
ana 15 ianuarie 2010  
dar daca iti spun nu se mai indeplineste
ori cum v-am spus ca vreau sa fiu na`vi
Raportează
anonim
Ana-Maria Pop 2 martie 2010  
ca in filmul avatar
Raportează
anonim
43ss4gh 12 decembrie 2012  
5uotkjymgmb6kuykdfukdeb68kubgvtunhhhygg
Raportează
anonim
ana 12 ianuarie 2010  
vreau sa fiu o na`vi de pe o planeta numita pandora
Raportează
anonim
ana 12 ianuarie 2010  
ba da ai dreptate dar mi-am schimbat dorinta
Raportează
anonim
Ana 10 ianuarie 2010  
Muschetarulana,nu cumva ai vazut filmul barbie si cei trei muschetari?Intreb pentru ca asta a vrut si barbie in acel film.
Raportează
anonim
MUSCHETARULANA 27 decembrie 2009  
DORINTA MEA E SA MERG LA PARIS SI SA DEVIN MUSCHETAR. UNUL PENTRU TOTI SI TOTI PENTRU UNUL! ASA CA NU IMI RANITI SENTIMENTELE DACA NU VA PLACE VISUL MEU VA ROG
Raportează
anonim
dww 16 septembrie 2012  
naspaaa
Raportează
anonim
hannah 6 decembrie 2009  
sa fiu o cantareata cu identitate secreta iar la scoala o fata normala si in acelasi timp sa am puteri magice
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.